< TWTxT TrueWomance

True Womance tidskrift och nya hemsida tvåspråkig!

True Womance tidskrift och nya hemsida tvåspråkig!

Informativ, lättnavigerad och riktad är vanliga ord när det kommer till webbsidor. Det pratas om målgrupper och sökmotorsoptimering och sällan om estetik som kommunicerar. Mer sällan diskuteras form som innehåll.

En beställning till en webbyrå där sidan ska inspireras av punk, gräddbakelser, taktil känsla, tyger och en kortfilm av Spike Jonze är kanske inte så vanlig.

Men det var just de orden som Jim Bridges och Erik Hallgren som har skapat truewomance.com fick av oss. Och det hände! Och blev fantastiskt!

Som om Ramones, eller kanske Bad Brains, möter The Gentlewoman och sätter upp en burlesk musikal i Livrustkammaren. En vibrerande kreativ skapelse med ett ben vardera i TWTxT och TWTV.

Och nu! Mognad. Artiklarna publiceras även på engelska! Som om radical cheerleaders börjat lyssna på jazz. Skaffat partners in crime och beslutat att nu. Nu vänner ska feministisk kulturproduktion släppa alla hämningar och spotta snus på alla dieter.

Det blir prinsesstårta och folköl till frukost och till lunch? Denna godbit till sida som får det att vattnas i munnen på så väl programmerare som kulturfeminister. Det är i alla fall vad vi tror, i True Womance, som stolt presenterar vår nya sida för er – kära följare, vänner, läsare, älskare, kumpaner och nytillkomna tittare. Alla lika välkomna!